Om HC Profiler

Tømmerfirmaet Hans C. Larsen så første gang dagens lys tilbage 1965. Historien tog sin start da tømrer Hans Carlo Larsen så en spændende mulighed for at skabe sit eget lille tømmerfirma. En dejlig stor mark langt uden for Holbæk centrum, blev valgt som det helt ideelle sted at placere virksomheden. Det skulle nemlig være enkelt og bekvemt at køre til og fra virksomheden. På adressen Spånnebæk 15 blev bygningerne opført og i tømmervirksomheden var nu en realitet.
Igennem de første år blev alle forarbejdninger af træet lavet med forholdsvis simpelt værktøj. I 1972 blev div. fræsere og kehlemaskiner stillet ind — jo maskinsnedkeri skulle der såmænd også være. Opgaverne bliver flere og maskinerne bliver større, og ved sønnen Hans Michaels overtagelse i 1992 bliver firmaet HC- Profiler stiftet.

Med ønsket om at løfte firmaets udvikling blev HC Profiler i december 2016 solgt til en investor. HC Profiler vil i fremtiden have fokus på fremstilling af lister til trælaster, udvikling af nye og innovative løsninger til akustikregulering samt designproduktion.

Hvad laver HC Profiler:

Et større maskinsnedkeri / mindre listefabrik er vel den mest rigtige benævnelse på denne unikke virksomhed.
Lidt letsindigt kan man vel sige: “Alt hvad der lugter lidt af træ — så er det os”! Fabrikationen spænder faktisk utrolig bredt. Listefabrikation, pladeopskæring, ruskæring af alt træ, trædrejning og inventar snedkeri for bare at nævne nogle af de forskellige arbejdsgange som HC Profiler bestrider.

FSC® -certificeret virksomhed

HC Profiler er en FSC-certificeret virksomhed. En FSC certificering betyder at vi i vores produktion benytter FSC-certificeret træ som kommer fra skove hvor der ikke bliver fældet mere træ end skoven kan reproducere.
FSC-certificeringen medvirker til at sikre at der i skovene på hvor træerne fældes er fokus på at beskytte dyre og planteliv samt at skovarbejderne arbejder under ordnede forhold. Ønsker du at læse mere om FSC ordningen kan du finde information her.